Referenties

Energiek in Techniek!

Timmermans tuinmeubelen Sittard, Horst, Venlo en Reuver

Timmermans tuinmeubelen is een bedrijf met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van tuinmeubelen en is uitgegroeid tot een zaak met 3 filialen. Het familiebedrijf werd opgericht door Jac Timmermans. In januari 2015 is de zaak overgenomen door zijn schoonzoon Ralf Peters. 

In al die jaren hebben zij klanten met veel plezier geadviseerd en zagen de trends veranderen. Nog steeds zijn ze enthousiast als er nieuwe artikelen op de markt komen, die ze graag een plek gunnen in onze showrooms.

Alle materialen en producten zijn ruim vertegenwoordigd, zoals vlechtwerk tuinmeubelen, waaronder zeer veel loungesets, aluminium tuinsets, parasols, teakhouten tafels, tuinkussens, natuurstenentafels, rvs tuinmeubelen, stalen tuinsets, terrasheaters, buitenhaarden, textilene tuinsets, allweather tuinsets en nog heel veel meer.

Wat er nooit veranderde in die 40 jaar, is de liefde voor tuinmeubelen en de passie voor hun werk. Om u van een goed advies te kunnen voorzien, waardoor uw wensen op gebied van ontspanning in uw eigen tuin zo goed mogelijk vervuld worden. Dit hopen zij u te kunnen laten zien in hun gevarieerde collectie: "voor elk wat wils". Dat, in combinatie met de laagste prijsgarantie, óók ten opzichte van internet, is de succesformule van Timmermans. Ze heten u van harte welkom in één van hun showrooms! Graag tot ziens.

Buiten het tuinseizoen zitten ze uiteraard niet stil, maar zijn zij met veel plezier actief in feestkleding!
Vanaf half augustus verkopen ze in hun zaak in Roermond Oktoberfeest- en Tirolerkleding.
Vanaf november komen daar de carnavalskostuums en -artikelen bij.

Voor hun drie vestigingen (Horst, Venlo en Roermond) en hoofdkantoor met magazijn (Belfeld) hebben wij hun communicatie verbeterd door de implementatie van een cloud telefonie oplossing. Tevens verzorgen wij voor hun de internetverbindingen zodat er slechts één lokaal aanspreekpunt is en maandelijks slechts één factuur wat extra eenvoud en duidelijkheid geeft.

 

 

Deze klanten gingen u voor

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.