Referenties

Energiek in Techniek!

Huys Waerenberg Horn

Bij Huys Waerenberg staat sfeervol en luxe wonen voor ouderen in een kleinschalige woon- en zorgvoorziening centraal. Met de beschikbaarheid van een uitgebreid zorgpakket en de 24-uurs aanwezigheid van dienstverlening van de hoogste kwaliteit wordt er ingespeeld op de persoonlijke wensen en behoeften van oudere zorgbehoevende bewoners. In onze kasteelhoeve gelegen in een landelijke bosrijke omgeving bieden wij een beschutte woonomgeving voor  iedere bewoner.

“Om het comfort voor de bewoners te optimaliseren zoeken wij naar oplossingen voor media en entertainment waarbij gebruiksvriendelijkheid samen moet gaan met  onbeperkte mogelijkheden. Verder is de veiligheid van de bewoners en medewerkers belangrijk om de best mogelijke woon- en leefomgeving te bieden. Communicatie en camerabewaking vormen hierin belangrijke schakels.” 

“Ralectro heeft bij ons een omvangrijk satellietontvangst-systeem aangelegd. Daarnaast hebben ze een camerabewaking- en telefoonsysteem ontwikkeld waarmee in het gehele pand en op ons terrein toezicht houden en bereik hebben. Wij bieden alle vormen van persoonlijke verzorging en begeleiding in een comfortabele woonomgeving. De betrouwbaarheid en expertise van Ralectro en hun oplossingen zijn belangrijk om de bewoner een vertrouwde, geborgen, comfortabele en zorgeloze woon- en leefomgeving te bieden”, aldus Jos Mooren.

Deze klanten gingen u voor

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.