slimme zonnepanelen

Energiek in Techniek!

Slimme zonnepanelen

Ralectro verzorgt het hele traject van advies tot realisatie en wij maken samen met u een klant specifiek (energie) besparingsplan.

Bij de installaties is de kwaliteit van essentieel belang. Ralectro is SEI erkend zonnestroom installateur en maakt gebruik van intelligente zonnepanelen, een hoogstaand montagemateriaal en duurzame omvormersysteem. Dit resulteert in een hoge betrouwbaarheid, veiligheid en topprestatie van uw systeem zodat u hier jarenlang plezier van heeft.

Daarnaast heeft Ralectro met het behalen van het "Zonnekeur" certificaat de erkenning voor haar kwaliteit en expertise als zonne-energie installateur door de stichting Duurzame Energie Prestatie Keur (DEPK) ontvangen. Wij zijn dan ook trots om deel te mogen uitmaken van een select groepje van ca. 50 Zonnekeur installateurs, op een totaal van ca 1500 aanbieders van zonnepalen, in Nederland. Het Zonnekeurcertificaat sluit naadloos aan bij onze visie op het verder professionaliseren van de duurzame energiemarkt.

In onze showroom laten wij u zien met welke systemen wij werken en waarom we tot deze keuzes gekomen zijn. Uiteraard komen wij ook op locatie voor een zo goed mogelijk persoonlijk advies en oplossing. Overigens vinden er regelmatig info-avonden plaats in onze showroom. Neem hier contact met ons op om u aan te melden.

Wij leveren o.a. systemen van Solaredge en JA solar.

Momenteel is het mogelijk om zonder investering te besparen op uw energierekening! Vraag ons naar de voorwaarden.

 

 

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.