Referenties

Energiek in Techniek!

Clayre & Eef Haelen, Venlo, Roermond en Maastricht

Clayre & Eef is een producent en groothandel in woonaccessoires. De huidige Clayre & Eef collectie is met meer dan 10.000 artikelen uitgegroeid tot een compleet assortiment van woonaccessoires die van een huis een thuis maken. Met bedrijfslocaties in Haelen, Venlo, Aalsmeer en enkele buitenlandse locaties is Clayre & Eef in enkele jaren uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 100 medewerkers en een eigen ontwerpteam.

Ze willen hun behoeften op het gebied van communicatie en beveiliging invullen met praktische oplossingen zonder fratsen en zoeken flexibele, regionale partners waarmee een sterke, persoonlijke band kan worden opgebouwd”

 “Vanwege onze grote internationale klantenkring is van belang om altijd bereikbaar te zijn. Voor een groothandel is het verder belangrijk om het pand goed te beveiligen. Ralectro levert praktische oplossingen voor onze wensen in beide disciplines. Met één aanspreekpunt voor alle communicatie- en beveiligingssystemen kunnen wij ons beter concentreren op onze kernactiviteiten”, aldus Ruud Poels, bedrijfsleider en mede-eigenaar van Clayre & Eef. 

 “Ralectro is zeer flexibel, neemt initiatief en denkt mee. Niets is onmogelijk en er wordt dan ook alles aan gedaan om onze vragen op te lossen en wensen te vervullen. Vanwege onze sterke groei is het van belang dat onze systemen meegroeien. Ralectro vormt hierin een betrouwbare partner en is voor ons meer dan een doorsnee leverancier”.

Deze klanten gingen u voor

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.