Referenties

Energiek in Techniek!

Referenties

McDonald's restaurants in Limburg

Videobewaking en alarmbeveiliging voor zeven Limburgse McDonald’s restaurants “Prettige partner die snel ter plekke is”

Bekijk het project

Kuypers Neer Volume Transport

Kuypers Neer is de partner voor de meest uiteenlopende logistieke diensten, met name binnen de BeNeLux, maar ook in heel West- en Midden-Europa. Naast hun moderne wagenpark met een verscheidenheid aan trekkend en getrokken materieel, beschikken zij ook over LZV's (oftewel Ecocombi's), waarmee met gebruik van standaard componenten tot 40% meer lading kan worden vervoerd. Daarnaast zijn ze in het bezit van materieel met laadklep, een auto met een autolaadkraan en diverse meeneemheftrucks. Zo wordt laden en lossen nog eenvoudiger.

Bekijk het project

Bedrijvenpark Pannenweg Nederweert

Bedrijvenpark Pannenweg kenmerkt zich door een uitstekende ligging aan de A2 tussen Eindhoven en Maastricht. Ook België (via N275) en Duitsland (via N280) zijn eenvoudig en snel bereikbaar. Dat maakt dat er op Bedrijvenpark Pannenweg daadwerkelijk sprake is van ‘grenzeloos ondernemen’.

Bekijk het project

Rubicon Jeugdzorg Horn, Roermond, Venlo en Tegelen

Onder het motto 'Rubicon helpt je vooruit' bieden zij kinderen en gezinnen die het moeilijk hebben de helpende hand. Samen werken ze eraan dat ouders de regie over de opvoeding en het gezinsleven terug krijgen. Samen werken ze eraan dat kinderen veilig kunnen opgroeien zonder mishandeling, verwaarlozing of misbruik.

Bekijk het project

Hoeberechts advocaten Weert

Betrouwbaar, deskundig en discreet, maar tegelijk ook persoonlijk en laagdrempelig. Zo typeren zij hun kantoor het liefst. Want bij Hoeberechts advocaten kijken ze verder dan een dossier. Ze leren graag de mensen achter hun cliënt kennen. Om hun zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Bekijk het project

Supermarkt Louis Vermeulen Horn

Het familiebedrijf is gestart in het jaar 1900 als een winkel van sinkel. In die tijd waren in elk dorp, klein of groot veel kleine winkeltjes. Zij bevonden zich aan de rand van Horn een dorp met toen nog veel boerderijen.

Bekijk het project

Fam. Peeters Baexem

Een PV systeem (zonnestroominstallatie) met 16 panelen in-dak van hun woning. Ze kunnen het systeem ook zelf monitoren tot op paneelniveau.

Bekijk het project

Hendriks Graszoden Heythuysen

De Hendriks Graszoden Groep is gespecialiseerd in het telen en aanleggen van graszoden voor diverse professionele en particuliere toepassingen. Met onze unieke aanpak in de ontwikkeling en aanleg van grasmatten kunnen wij klantspecifieke oplossingen faciliteren.

Bekijk het project

Cicero Zorggroep Brunssum

Cicero Zorggroep ondersteunt ouderen en mensen met een beperking om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.
"Ik voel me thuis bij Cicero", dat is hun motto en dat dragen ze ook uit. Ze hebben een oplossing voor uw zorgvragen.

Bekijk het project

IMT Nederweert

I.M.T. interieurbouw is een kleinschalig bedrijf in de omgeving van Weert, dat in alle vormen van houtbewerking gespecialiseerd is. Denk hierbij aan een op maat gemaakt interieur, meubels- en timmerwerken. Ze vervaardigen zowel complete interieurs voor kantoren, winkels en restaurants, als interieurs voor particulieren, zoals badkamermeubelen, slaapkamers, kastenwanden, trappen en al het andere timmerwerk en maatwerk.

Bekijk het project

Lumar verhuur Weert en Horst

Verhuurbedrijf Lumar is een bedrijf dat sinds 1985 actief is in de verhuur van een ongekend groot assortiment professionele machines, gereedschappen, hulpmiddelen en voorzieningen voor de Bouw, Industrie, Doe-het-zelver en de Party- & Evenementen-verhuur.
Met de verhuur van hoogwaardige producten kunnen zij u zeker van dienst zijn!

Bekijk het project

Timmermans tuinmeubelen Sittard, Horst, Venlo en Reuver

Timmermans tuinmeubelen is een bedrijf met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van tuinmeubelen en is uitgegroeid tot een zaak met 3 filialen. Het familiebedrijf werd opgericht door Jac Timmermans. In januari 2015 is de zaak overgenomen door zijn schoonzoon Ralf Peters.

Bekijk het project

Fam. Hol Baexem

Voor deze familie hebben wij hun woonhuis voorzien van een alarm-, camera- en video intercomsysteem.

Bekijk het project

B&S auto's Roggel

B&S Auto's in Roggel is dé Renault specialist van het Leudal.
Of u nu komt voor ruitschade, verkoop van uw oude of koop van een nieuwe auto of een simpele APK keuring, bij Brouwers & Smits bent u aan het juiste adres.

Bekijk het project

Beeren Plantproducts Neer

Beeren Plantproducts is een gepassioneerde en betrouwbare producent van kwalitatief hoogwaardige asperge-, prei- en aardbeiplanten.

Bekijk het project

Bouwbedrijf Leon Corstjens Heel

Begonnen op de zolder van Dorpsstraat 3 te Heel, doorgegroeid naar de tot kantoor verbouwde garage en een boerenschuur als bergruimte hebben ze nu met trots het eigen kantoor met loods in gebruik genomen.
Van hieruit kunnen zij de klanten nog beter van dienst zijn.

Bekijk het project

Clayre & Eef Haelen, Venlo, Roermond en Maastricht

Clayre & Eef is een producent en groothandel in woonaccessoires. De huidige Clayre & Eef collectie is met meer dan 10.000 artikelen uitgegroeid tot een compleet assortiment van woonaccessoires die van een huis een thuis maken. Met bedrijfslocaties in Haelen, Venlo, Aalsmeer en enkele buitenlandse locaties is Clayre & Eef in enkele jaren uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 100 medewerkers en een eigen ontwerpteam.

Bekijk het project

Fam. Ploumen Weert

Een PV systeem (zonnestroominstallatie) met 14 panelen op het schuindak van hun woning. Ze kunnen het systeem ook zelf monitoren tot op paneelniveau.

Bekijk het project

Ger Beurskens Rijwielhandel Haelen

In 1978 wordt de winkel overgenomen door zoon "Ger". Na diverse verbouwingen heeft hij de winkel gemaakt tot wat het nu is. Een moderne rijwielzaak van deze tijd, met goed opgeleid personeel en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op fietsgebied.

Bekijk het project

Huys Waerenberg Horn

Bij Huys Waerenberg staat sfeervol en luxe wonen voor ouderen in een kleinschalige woon- en zorgvoorziening centraal. Met de beschikbaarheid van een uitgebreid zorgpakket en de 24-uurs aanwezigheid van dienstverlening van de hoogste kwaliteit wordt er ingespeeld op de persoonlijke wensen en behoeften van oudere zorgbehoevende bewoners.

Bekijk het project

Kasteeltje Hattem Roermond

Verscholen in het groen van het Roermondse stadspark ligt kasteeltje Hattem, het kleinste kasteeltje van Nederland.

Ralectro heeft voor deze klant het complete WiFi internet voor vergaderruimtes, hotelkamers en buitenterras in beheer met daarnaast een camerasysteem voor de bewaking van de gebouwen en het terrein.

Bekijk het project

Meerts Rechtspraktijk en Boekhoudingen Beegden

Meerts Rechtspraktijk en Boekhoudingen heeft al jaren een goede relatie met Ralectro en werkt met verschillende systemen die geïnstalleerd zijn door Ralectro.

Bekijk het project

Pluimveebedrijf M. Wijen Leveroy

Pluimveebedrijf Wijen is een groothandel in diepvries-producten voor horecabedrijven in de wijde omtrek. Het familiebedrijf, gelegen in Leveroy, is in meer dan veertig jaar uitgroeid tot leverancier van talloze diepgevroren pluimvee-, vis-, rund-, en eiproducten.

Bekijk het project

Scheurs Personenvervoer Roermond

Sinds 1948 kenmerkt Schreurs Personenvervoer zich als een sterke speler op de regionale taximarkt. Al meer dan 65 jaar is Schreurs hét adres voor vervoer per taxi in en om Roermond.

Bekijk het project

Stichting Primair Onderwijs Leudal en Thornerkwartier (SPOLT)

De Stichting Primair Onderwijs Leudal en Thornerkwartier (SPOLT) bestaat sinds 01-01-2003 en is ontstaan uit een fusie van 4 schoolbesturen in de gemeente Leudal. Sinds 2008 maakt SBO Op de tump Heel onderdeel uit van SPOLT.
SPOLT vormt het bevoegd gezag van 14 basisscholen in de gemeente Leudal en 1 school voor speciaal basisonderwijs in de gemeente Maasgouw. Met ongeveer 250 personeelsleden wordt onderwijs verzorgd aan 2700 kinderen.

Bekijk het project

Tjeu Linssen mode in wonen en slapen Roermond

Tjeu Linssen is een dynamische onderneming met het zwaartepunt op persoonlijk contact en een perfecte service voor, tijdens en na het woon- en slaapadvies. Tjeu Linssen heeft een uitgebreide collectie raamdecoratie, vloerbedekking, PVC en een showroom met boxsprings, bedden, matrassen en bedtextiel. Zij onderscheiden zich door maatwerk en een totale ontzorging.

Bekijk het project

Fam. Heijmans Haelen

Voor deze klant hebben wij een draadloos alarmsysteem geïnstalleerd wat hun een veilig gevoel geeft.

Bekijk het project

Staalmeesters Wanssum

De Staalmeesters is een uniek metaalbedrijf gespecialiseerd in buigtechnieken, speciale constructies en machinebouw.

Staalmeesters gaat verder dan het eenvoudige wals- en buigwerk. Ontwikkeling en innovatie staan hierbij voorop.

Bekijk het project

Evers uitvaartverzorging Horn

Een afscheid vormgeven is een kunst.

Ieders leven wordt onvermijdelijk ooit eens doorkruist door de dood van een dierbaar persoon. Belangrijk is dan dat er afscheid genomen kan worden: “zoals de overledene heeft geleefd.”

Bekijk het project

Fam. Endel Eersel

Een PV systeem (zonnestroominstallatie) met 19 panelen op het platdak van hun bungalow voor het jaarlijks elektriciteitsverbruik te reduceren.

Bekijk het project

Nefkens administratie- en belastingadviseurs Ottersum

Na 6 jaar VWO in Nijmegen en 4 jaar Fiscaal Recht aan de Universiteit in Tilburg, is Mr. Erik Nefkens in 1991 in de praktijk aan de slag gegaan; de eerste circa 10 jaar van zijn loopbaan heeft hij veel ervaring opgedaan bij een middelgrote MKB praktijk in het Limburgse Landschap; in 2003 was hij klaar voor de stap naar het zelfstandig ondernemerschap, erin resulterend dat hij per 1 januari 2004 een eigen MKB praktijk gestart is.

Bekijk het project

Widdonckschool / De Ortolaan Heythuysen, Heibloem en Weert

“Widdonckschool en De Ortolaan bieden voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen met ernstige gedragsproblemen en/of psychiatrische problemen. De organisatie met 64 medewerkers heeft verschillende locaties, waaronder drie scholen met in totaal meer dan 300 leerlingen in de regio Midden-Limburg en maakt deel uit van de landelijke Aloysius Stichting Onderwijs Jeugdzorg.” volgens Frits Cloudt, facilitair beheerder van de school.

Bekijk het project

Fam. Coenen Roggel

Een zonnestroominstallatie van 20 panelen op een schuindak voor het terugdringen van hun stoomverbruik voor hun woonhuis met garage.

Bekijk het project

Deze klanten gingen u voor

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.