Referenties

Energiek in Techniek!

Pluimveebedrijf M. Wijen Leveroy

Pluimveebedrijf Wijen is een groothandel in diepvries-producten voor horecabedrijven in de wijde omtrek.  Het familiebedrijf, gelegen in Leveroy, is in meer dan veertig jaar uitgroeid tot leverancier van talloze diepgevroren pluimvee-, vis-, rund-, en eiproducten. Wij bieden onze opdrachtgevers een totaaloplossing voor hun specifieke vraag in kwaliteitshorecaproducten. Ons productassortiment breiden wij zorgvuldig uit en de bijbehorende dienstverlening is gebaseerd op 24-uurs leveringen om iedere opdrachtgever een totaaloplossing te bieden.

“We hebben een sterke groei doorgemaakt in de laatste jaren. Om onze leveranciers en klanten de dienstverlening te blijven bieden die ze gewend zijn van ons is een vernieuwing van onze systemen nodig. Voor de 24-uurs bedrijfsactiviteiten behoeven wij beveiligings- en telecomsystemen waarmee we ook ‘s nachts veilig chauffeurs kunnen begeleiden.”

Ilse Wijen-Stienen vertelt dat in een nauwe samenwerking een complex systeem is ontwikkeld met verregaande koppelingen tussen de beveiligings- en communicatiesystemen. “Zo kunnen wij bijvoorbeeld in de avond- en nachturen onze leveranciers op afstand over ons terrein begeleiden, aan de hand van camera’s en een intercomsysteem die zijn verbonden met  tablet-pc’s en smartphones. Onze vorige systeemleverancier was niet in staat om zulke systemen te implementeren. Een contact in ons netwerk heeft Ralectro aangeraden vanwege hun brede kernactiviteiten, die hiervoor onontbeerlijk zijn. Ralectro is in staat om een echte totaaloplossing te leveren. Nu we één aanspreekpunt hebben voor alle systemen die onze bedrijfsprocessen ondersteunen kunnen wij ons concentreren op onze eigen kernactiviteiten."

Deze klanten gingen u voor

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.