Referenties

Energiek in Techniek!

Widdonckschool / De Ortolaan Heythuysen, Heibloem en Weert

“Widdonckschool en De Ortolaan bieden voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen met ernstige gedragsproblemen en/of psychiatrische problemen. De organisatie met 64 medewerkers heeft verschillende locaties, waaronder drie scholen met in totaal meer dan 300 leerlingen in de regio Midden-Limburg en maakt deel uit van de landelijke Aloysius Stichting Onderwijs Jeugdzorg.” volgens Frits Cloudt, facilitair beheerder van de school. 

“Onze verwachtingen worden overtroffen door Ralectro. De snelheid en flexibiliteit in hun dienstverlening is uniek. Hierdoor kunnen we erop vertrouwen dat onze telecommunicatie altijd perfect op orde is. 
 
Wij trachten het aantal partners waarmee we samenwerken zo laag mogelijk te houden, door leveranciers te selecteren die meerdere specialismen hebben. Omdat Ralectro kennis heeft op het gebied van telecom maar ook expert is in beveiliging, voorzien we dat Ralectro in de toekomst ook voor het vervullen van onze wensen op het gebied van beveiliging en camerabewaking kan worden ingezet, aldus Frits Cloudt.”

Deze klanten gingen u voor

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.