Referenties

Energiek in Techniek!

Meerts Rechtspraktijk en Boekhoudingen Beegden

Meerts Rechtspraktijk en Boekhoudingen heeft al jaren een goede relatie met Ralectro en werkt met verschillende systemen die geïnstalleerd zijn door Ralectro. Vanwege de sterke groei van onze organisatie verhuizen we naar een nieuwe locatie. De goede dienstverlening van Ralectro is voor ons een belangrijk criterium om ook tijdens en na de verhuizing weer voor Ralectro te kiezen. Daarnaast is de brede expertise van Ralectro in verschillende kernactiviteiten ook één van de redenen voor het voortzetten van onze nauwe samenwerking.

“Wij willen alleen samenwerken met organisaties die met ons meedenken en eerlijk zijn. Ralectro is zo. Ze zijn rechtuit wanneer er een betere oplossing te bedenken is voor onze organisatie. 
 
Er is in deze regio geen enkele andere communicatie- en beveiligingsspecialist die zo breed is opgesteld als Ralectro. Omdat ze deze brede kennis combineren met grote expertise in iedere kernactiviteit komen ze tegemoet in iedere wens en kunnen ze een maatwerkoplossing verzorgen.” aldus Clemens Meerts.

 

Deze klanten gingen u voor

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.