Referenties

Energiek in Techniek!

Supermarkt Louis Vermeulen Horn

Het familiebedrijf is gestart in het jaar 1900 als een winkel van sinkel. In die tijd waren in elk dorp, klein of groot veel kleine winkeltjes. Zij bevonden zich aan de rand van Horn een dorp met toen nog veel boerderijen.
De toenmalige eigenaresse Maria Vermeulen (later Jansen Vermeulen) heeft de zaak tot 1942 geleid. Na haar overlijden kreeg Mej. A.Schreurs beter bekend als Jeanne(1909) de leiding. Midden in de oorlog, onder erbarmelijke omstandigheden, wist zij het hoofd boven water te houden. In 1945 huwde zij ´een Vermeulen´, familie van de oprichtster. In 1979 nam de oudste zoon Louis samen met zijn vrouw Annemie de zaak over.

Uitbreidingen hebben plaatsgevonden in 1948, 1963, 1970, 1983,1994 en onlangs nog, in juni van 2004, werd de zaak omgeturnd tot een super modern gestileerd bedrijf met een Supermarkt en een Drogisterij onder één dak. Op plusminus 600 m2 oppervlakte vindt U een uitgebreid assortiment food, non food en service artikelen.
Vanaf 2003 is zoon Ruud, die in verschillende collega bedrijven zijn kennis vergaard heeft, toegetreden tot de Firma.

Voor deze relatie hebben wij recent de inbraakbeveiliging, camerabewaking en een oplossing op basis van telefonie en WiFi internet in de cloud mogen uitvoeren. Deze ondernemersfamilie heeft gekozen voor kwaliteit door uitsluitend gebruik te maken van A-merken.   

Deze klanten gingen u voor

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.