Referenties

Energiek in Techniek!

Nefkens administratie- en belastingadviseurs Ottersum

Na 6 jaar VWO in Nijmegen en 4 jaar Fiscaal Recht aan de Universiteit in Tilburg, is Mr. Erik Nefkens in 1991 in de praktijk aan de slag gegaan; de eerste circa 10 jaar van zijn loopbaan heeft hij veel ervaring opgedaan bij een middelgrote MKB praktijk in het Limburgse Landschap; in 2003 was hij klaar voor de stap naar het zelfstandig ondernemerschap, erin resulterend dat hij per 1 januari 2004 een eigen MKB praktijk gestart is.

Hij is een generalist welke met name voor ondernemers in het Midden en Kleinbedrijf een meerwaarde wil zijn. Kleinschalig, creatief, persoonlijk en kwalitatief hoogstaand zijn op Erik van toepassing zijnde kernbegrippen; met zijn team van een 8 tal medewerkers poogt hij er op het fiscaal juridische vlak dagelijks het maximale uit te halen.

In dat opzicht sluiten Erik en zijn team en Ralectro heel goed op elkaar aan: de hiervoor vermelde kernbegrippen heeft namelijk ook Ralectro zeer hoog in haar vaandel staan. Een perfecte combinatie derhalve!

Voor deze relatie verzorgen wij sedert jaren de communicatie binnen hun bedrijf en de beveiliging van het bedrijfspand. Recent hebben wij hier duurzame energie in de vorm van LED verlichting en slimme zonnepanelen aan toe mogen voegen.

Deze klanten gingen u voor

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.