Referenties

Energiek in Techniek!

Kuypers Neer Volume Transport

Kuypers Neer is de partner voor de meest uiteenlopende logistieke diensten, met name binnen de BeNeLux, maar ook in heel West- en Midden-Europa. Naast hun moderne wagenpark met een verscheidenheid aan trekkend en getrokken materieel, beschikken zij ook over LZV's (oftewel Ecocombi's), waarmee met gebruik van standaard componenten tot 40% meer lading kan worden vervoerd. Daarnaast zijn ze in het bezit van materieel met laadklep, een auto met een autolaadkraan en diverse meeneemheftrucks. Zo wordt laden en lossen nog eenvoudiger. 

Het gehele wagenpark is uitgevoerd met geavanceerde boardcomputers met "track & trace" systeem, waardoor van ieder voertuig op ieder gewenst moment bekend is, waar het zich op dat moment bevindt. Hiermee is er continu controle en beheer over de goederenstromen en kunnen ze hun klanten hierover actueel op de hoogte houden. 

Deze klant heeft voor hun nieuwe kantoor, werkplaats en loodsen nu een modern alarm- en camerasysteem. Voor een optimale bereikbaarheid maken ze gebruik van een nieuwe telefooninstallatie wat tevens een kostenbesparing met zich mee brengt. Ralectro denkt immers graag mee met hun klanten.

Deze klanten gingen u voor

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.