Referenties

Energiek in Techniek!

Cicero Zorggroep Brunssum

Cicero Zorggroep ondersteunt ouderen en mensen met een beperking om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

"Ik voel me thuis bij Cicero", dat is hun motto en dat dragen ze ook uit. Ze hebben een oplossing voor uw zorgvragen. Wanneer u nog thuis woont kunt u bij hun terecht voor bijvoorbeeld dagverzorging of dagbehandeling. Of misschien heeft u al genoeg aan hun welzijnsarrangementen of maaltijdvoorziening.

Als thuis wonen niet meer lukt, kunt u ook bij Cicero Zorggroep terecht in twaalf moderne zorgcentra, waar verzorgingshuiszorg en verpleeghuiszorg wordt geboden. Cicero Zorggroep biedt u een totaalpakket aan, van eenvoudige ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg, tot complexe vormen van verpleging en behandeling.

Recent hebben wij voor enkele locaties van deze zorggroep een state of the art IP camerasysteem van het merk Panasonic geïmplementeerd. Op die desbetreffende zorglocaties is het nu onder meer mogelijk om ongewenste gasten goed in het vizier te krijgen. 

Bezoek website

Deze klanten gingen u voor

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.