Referenties

Energiek in Techniek!

Beeren Plantproducts Neer

Beeren Plantproducts is een gepassioneerde en betrouwbare producent van kwalitatief hoogwaardige asperge-, prei- en aardbeiplanten.

Vanuit de grote betrokkenheid met de markt en onze klanten, en de expertise in asperge- en preiplanten is Beeren Plantproducts uw betrouwbare partner in de markt.

Beeren Plantproducts is een familiebedrijf dat sinds 1976 wordt gerund door Wim Beeren. Zijn vader was een van de pioniers in deze regio betreffende de teelt van aspergeplanten en daarnaast zeer succesvol in zijn toegepaste teelttechnieken. Wim Beeren heeft deze kennis en expertise overgenomen en in de daarop volgende jaren verder ontwikkeld.

Vanwege zijn grote betrokkenheid bij de markt, is Beeren Plantproducts goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Deze kenis en expertise wordt, als vanzelfsprekend, maximaal ingezet voor een optimaal oogstresultaat bij de telers.

Inmiddels is zoon John ook toegetreden in het bedrijf. Wim en John Beeren streven ernaar om samen met hun klanten een optimaal oogstresultaat te behalen door middel van kwalitatief goed plantmateriaal en een teeltadvies op maat.

Voor deze klant hebben wij de complete telefooninstallatie, alarm- en camerabewakingsystemen mogen realiseren.

Deze klanten gingen u voor

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.