Referenties

Energiek in Techniek!

Bedrijvenpark Pannenweg Nederweert

Bedrijvenpark Pannenweg kenmerkt zich door een uitstekende ligging aan de A2 tussen Eindhoven en Maastricht. Ook België (via N275) en Duitsland (via N280) zijn eenvoudig en snel bereikbaar. Dat maakt dat er op Bedrijvenpark Pannenweg daadwerkelijk sprake is van ‘grenzeloos ondernemen’. Pannenweg heeft een parkachtige uitstraling met veel groen en een centrale groene zone. De regio biedt een uitstekend werk-, woon- en verblijfsklimaat.

Op het bedrijvenpark is een Vereniging Parkmanagement actief. Belangrijke activiteiten van deze vereniging zijn de beveiliging en het collectieve groenonderhoud.
Verder heeft de vereniging Parkmanagement ook gezorgd voor de aanleg van glasvezel op het bedrijvenpark. Ieder bedrijf kan aantakken op dit glasvezelnet.

Op dit bedrijventerrein hebben wij een camerasysteem met oa kentekenherkenning aan de slagboom geleverd. Het terrein is in de avond/nacht en weekend afgesloten waar alleen toegang verkregen kan worden dmv een intercom aan de slagboom die 24-uur door een meldkamer en alarmopvolgingsdienst bewaakt wordt.   

Deze klanten gingen u voor

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.