Nieuws

Energiek in Techniek!

Nieuws

donderdag 20 april 2023

Reactie naar aanleiding van snelweg-incident

Eind december is er commotie ontstaan nadat een van onze medewerkers wangedrag vertoonde op de snelweg. Wij betreuren het voorval ten zeerste en bieden hiervoor onze excuses aan.

Net als de getuigen zijn wij geschrokken van de beelden die ons direct na het incident via social media bereikten. Gezien de staat van dienst van de betreffende medewerker hadden wij dit niet verwacht en werden wij hierdoor zeer verrast. Het getoonde gedrag – een ondoordachte eenmansactie – valt niet goed te praten en keuren wij als bedrijf en werkgever op geen enkele wijze goed. We hebben dan ook alle begrip voor de vele reacties die zijn geuit naar aanleiding van de beelden.

Namens Ralectro en namens de medewerker in kwestie, die inmiddels niet meer bij ons werkzaam is, bieden wij dan ook onze oprechte excuses aan; aan de gedupeerde(n) ten tijde van het incident en aan eenieder die de beelden heeft gezien en hierdoor van streek is geraakt.  

Onverantwoord gedrag op de werkplek, op locatie of onderweg is te allen tijde onacceptabel. Helaas kunnen we het incident niet ongedaan maken. Wel heeft het voorval ons doen inzien dat we binnen ons bedrijf niet genoeg aandacht kunnen blijven geven aan veiligheid en ook de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers hierin. U mag van ons verwachten dat wij dit zeker zullen doen en ook blijven doen.

De directie van Ralectro
 


 

Deze klanten gingen u voor

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.