Nieuws

Energiek in Techniek!

Nieuws

woensdag 03 februari 2021

Klant aan het woord Stichting Spolt (Stichting Primair Onderwijs Leudal en Thornerkwartier)

Al ruim 5 jaar ondersteunt Ralectro ons op het gebied van internet, telefonie, alarm en brandmeld/ontruiming op de bassischolen van stichting SPOLT. Vandaag Ralf Maes, facilitair manager stichting SPOLT, aan het woord:

“Wij hebben ervoor gekozen om met Ralectro samen te werken, omdat ik het belangrijk vind om lokale ondernemers te steunen. Daarnaast hou ik van korte lijntjes, van goede service/kwaliteit en van herenafspraken: Ik bel je, we spreken iets af en dit wordt vervolgens ook nagekomen. We zijn er inmiddels achter dat je bij Ralectro dan aan het juiste adres bent.

De service bevalt mij erg goed. Ik vind het prettig dat de monteurs meer doen dan dat je van een modale monteur verwacht. Ze maken zelf afspraken en nemen zelf initiatief. Daar onderscheiden ze zich in mijn ogen echt in. Om al deze redenen zou ik Ralectro dan ook aanbevelen aan anderen.”

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op +31(0)475 - 49 42 65 of Info@ralectro.nl

Deze klanten gingen u voor

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.