Nieuws

Energiek in Techniek!

Nieuws

maandag 31 mei 2021

Klant aan het woord Medisch Centrum de Vlinder Maasbracht

Bij Ralectro hechten we veel waarde aan de mening van onze klanten. Wij geven dan ook graag het woord aan Sandra Luijten van Medisch Centrum de Vlinder in Maasbracht.

"Voordat we officieel konden verhuizen naar ons nieuwe pand (een voormalige basisschool) moest er nog het nodige gebeuren. De voorzieningen waren namelijk allesbehalve up-to date voor ons medisch centrum en de huisartspraktijk. En vlak voor het tekenen van de koopovereenkomst werd er ook nog eens ingebroken en moest het pand nagenoeg volledig op de schop.

Via een collega huisarts, die recentelijk de telefonie had vernieuwd, zijn we bij Ralectro uitgekomen. Het feit dat Ralectro een totaalpakket aanbiedt gaf voor ons de doorslag. Van het plaatsen van de alarminstallatie, de telefoniecentrale, Wifi, brandmelders tot het volledig vernieuwen van de meterkast en het treffen van de nodige ICT-voorbereidingen in samenwerking met onze ICT-partner. Tevens werd door Ralectro een extra stap gezet door de volledige Electra in het gehele pand te vernieuwen.

Daarnaast heeft Ralectro ook bij ons privé o.a. netwerk & wifi, alarm en cameratoezicht gerealiseerd en komt men periodiek langs voor het onderhoud hiervan. 

De samenwerking is naar tevredenheid verlopen. Gemaakte afspraken werden nagekomen en de monteurs waren zeer kundig, vriendelijk en meedenkend. Het feit dat men een totaaloplossing aanbiedt maakt dat wij de diensten van Ralectro van harte aanbevelen aan anderen. Om tot slot de spreekwoordelijke daad bij het woord te voegen komt men binnenkort ook nog zonnepanelen bij ons plaatsen!"

Deze klanten gingen u voor

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.