Nieuws

Energiek in Techniek!

Nieuws

woensdag 10 februari 2021

Klant aan het woord Autobedrijf Peeters Neer

Tevreden klanten, daar doen we het voor bij Ralectro! Zo hebben wij eerder dit jaar zonnepanelen geïnstalleerd bij Autobedrijf Peeters in Neer. We hadden contact met Marc Peeters

“Mijn naam is Marc Peeters, mede-eigenaar van Autobedrijf Peeters in Neer. Als occasionsspecialist staan wij al ruim 20 jaar klaar voor onze klanten met een ruim aanbod occasions, onderhoud, reparaties, financieringen en verzekeringen.

In juni 2019 hebben wij ons pand verbouwd. Om de vloer te verwarmen hebben wij destijds gekozen voor een warmtepomp in plaats van gas. Het eerste jaar hebben we dit bekostigd met elektriciteit, maar dit bleek al snel vrij kostbaar te zijn. Zodoende hebben we besloten om zonnepanelen aan te schaffen. De elektriciteit die we hiermee opwekken is meer dan voldoende om de warmtepomp te laten draaien.

Ongeveer een half jaar geleden heeft een van de eigenaren van Ralectro een auto bij ons gekocht. Toen is het balletje eigenlijk gaan rollen. We waren toen namelijk al in de markt om deze te laten plaatsen en hebben bij Ralectro een offerte aangevraagd. Natuurlijk ook omdat we Ralectro al kenden, maar we hadden ook al vaker gehoord dat Ralectro kwaliteit levert.

En dit hebben we zelf ook zo ervaren. De service van Ralectro was zeer goed! Alle gemaakte afspraken werden nagekomen en de monteurs waren heel correct. Ik zou de diensten van Ralectro dan ook van harte aanbevelen aan anderen. Een zéér correcte, professionele partner!”

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

 +31(0)475 - 49 42 65

Info@ralectro.nl

 

Deze klanten gingen u voor

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.