satelliet en digitenne

Energiek in Techniek!

Satelliet en digitenne

Radio en TV ontvangst in buitengebieden wordt vaak aangevoerd via satellieten of terrestrische stations. Via satelliet zijn de mogelijkheden bijna onbegrensd vanwege de gigantische capaciteit. Ook Duitse programma's zoals SAT1, Pro7, Tele5, MDR en vele anderen, die niet meer via kabel-TV aangeboden worden, zijn gratis via satelliet te ontvangen.

Standaard wordt een kleine 65cm schotelantenne toegepast met een zogenaamde Duo-Quad schotelkop. Hierop kunnen maximaal 4 TV toestellen aangesloten worden voor onafhankelijk van elkaar te functioneren. Ook uitgebreidere installatie's voor meer satellieten en/of meer aansluitpunten vormen voor ons geen probleem.

Wij zijn excellent dealer van Canaldigitaal en kunnen ook de abonnementen voor u regelen. Voor mensen die minder eisen stellen aan de beeldkwaliteit of de hoeveelheid te ontvangen zenders is er DVB-T of met betaalzenders Digitenne genaamd. Dit is een laagdrempelige en kostenbesparende methode van TV en Radio ontvangst. Hiervoor kunt u terecht bij KPN.

Tegenwoordig zit de ontvanger vaak in moderne TV toestellen verwerkt echter let hierbij goed op welk merk je aanschaft. Niet alle toestellen werken zo als je dit zou willen. Ralectro kan u ook hierbij perfect adviseren. Wij verzorgen uw installatie vanaf het ontwerp en servicen deze ook indien deze elders is aangeschaft.

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.