kabel TV en glasvezel

Energiek in Techniek!

Kabel TV en glasvezel

Bij Radio en TV ontvangst via de kabel (Ziggo) wordt gebruik gemaakt van een intern netwerk met antenne-kabel (coax). Aan de verdeling voor meerdere toestellen wordt steeds meer eisen gesteld, daar de signalen continue kritischer worden. Providers veranderen hun uitzendtechnieken om meer zenders in een steeds betere kwaliteit te transporteren. De aansluitkabels, verdelers en versterkers dienen aan deze nieuwste normen te voldoen om beelduitval en blokvorming te voorkomen. Ralectro is reeds jaren gespecialiseerd in deze technieken en volgt deze op de voet. Langs de verkoop van deze "kabelkeur" materialen kunnen onze monteurs ook ter plekke storingen oplossen zodat u weer ongestoord kunt genieten van alle TV en radio kanalen.

Voor de verdeling van de signalen wordt bij de glasvezel gebruik gemaakt van een computerachtig netwerk. Gigabit switchen (verdelers) en FTP kabels vaak in de norm CAT5 of CAT6 zijn bij ons standaard op voorraad. Ook hier kunnen onze vakkundige monteurs u snel helpen bij storingen die ontstaan in de verdeling van de signalen. Voor de afwerking gebruiken wij veelal wandcontactdozen van Bush Jeager.

Bij nieuwbouw of verbouwing is het belangrijk dat de verdeling van de signalen op de juiste manier gebeurd. Kom voor info naar onze showroom en vraag advies om te voorkomen dat er achteraf problemen ontstaan. Wij begeleiden u graag!

 

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.