Referenties

Energiek in Techniek!

Modecentrum Frans Theelen Roggel, Panningen, Horst en Boxtel

De 4 Mode Centra Frans Theelen, samen meer dan 6500 m2, met vestigingen in Roggel, Boxtel, Panningen en Horst. Mode Centra voor dames-, heren- kinder- en schoenmode voor het hele gezin. Met vele nationale en internationale merken richten wij ons op het “goede” middensegment. De communicatielijnen zijn kort, direct en informeel, zodat er ad hoc op inkoop, voorraadbeheer en marketing gestuurd kan worden.

Voor deze klant hebben wij de communicatie tussen hun 4 winkels en hoofdkantoor met magazijn en hun klanten aanzienlijk verbeterd door de implementatie van een cloud telefonie oplossing. Ze hebben nu onder meer de mogelijkheid om rechtstreeks onderling, van en naar, elke afdeling in de winkels te bellen ivm voorraadbeheer etc. Uiteraard ontvangt deze klant slechts één factuur voor zowel internet als telefonie voor alle vestingingen samen. Aangezien het onderling bellen tussen de filialen nu kosteloos is wordt er ook nog eens maandelijks aanzienlijk bespaard!
 
Om de eenvoud te behouden verzorgen wij daarnaast service en onderhoud aan de alarm- en brandmeld/ontruimingssystemen van alle vestigingen. Dit resulteert ondermeer in één lokaal aanspreekpunt en één onderhoudscontract/controle voor meerdere disciplines.    

 

Deze klanten gingen u voor

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.