Referenties

Energiek in Techniek!

Huisartsenpraktijk Baexem

Sinds 2009 is de huisartsenpraktijk in Baexem overgedragen aan de twee vrouwelijke huisartsen Nicky Martens en Monique Smeets. In hun geheel vernieuwd pand, zitten naast de eigen huisartsenpraktijk verschillende zorgdisciplines zoals fysiotherapie, logopedie en een apotheek-uitdeelpost faciliteren in een multifunctionele setting.

"Binnen onze praktijk is er een duidelijk verhoogde efficiëntie dankzij de telefooncentrale met een spoed- en herhaalreceptenlijn. Eén aanspreekpunt voor alle behoeften in communicatie en beveiliging zorgt voor duidelijkheid binnen onze organisatie. Wij hebben een perfecte bereikbaarheid door Ralectro’s 24-uurs dienstverlening en ondersteuning."

Huisartsenpraktijk Baexem werkt volgens Nicky Martens samen met Ralectro omdat "hun snelle en flexibele dienstverlening en inzicht in de veeleisende zorgbranche van een hoog niveau is. Daarom hebben wij ook bij ons nieuwe pand voor Ralectro gekozen.

"Naast onze communicatiesystemen wordt nu ook de beveiliging van ons nieuwe pand door Ralectro verzorgd. Er is een probleemloze integratie van het camerabewakingssysteem en de alarminstallatie gedaan nadat we besloten hebben om ook camerabewaking aan het beveiligingssysteem toe te voegen.

Wat voor ons telt, is dat de medewerkers van Ralectro een sterk team vormen. Iedereen denkt mee en zorgt ervoor dat wij het doel dat wij ons als huisartsenpraktijk stellen, de gezondheid van onze patiënten ondersteunen, zo goed mogelijk kunnen bereiken.”

Deze klanten gingen u voor

Onze branches

Ralectro implementeert maatwerkoplossingen voor talloze bedrijven en organisaties in verschillende branches.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.